Even voorstellen

Mijn naam is Cristina Cortiñas en ik ben met de cattery,  sinds ongeveer eind van dit jaar van de snelst groeiende stad van Nederland (Almere) naar Lelystad verhuisd. Ik heb een kleinschalige hobby cattery met af en toe een nestje kittens.

Al mijn katten worden indien ze ouder dan 1 jaar zijn, getest op HCM en als zij vrij bevonden zijn worden ze opgenomen in mijn fokprogramma. Uiteraard worden de katten ook Felv en Fiv getest en daarnaast worden de katten via DNA op kleurtypering, PKD en bloedgroep getest. Ook testen wij met regelmaat op Giardia en Tritrichomonas.

De kittens groeien op in huiselijke kring, waardoor zij optimaal gesocialiseerd worden. Tussen de 14 en 16 weken mogen zij het huis verlaten.

De kittens worden voor die tijd 3x ontwormd en 2x geënt met levend verzwakt virus tegen katten-  en niesziekte. Verder krijgen zij een europees dierenpaspoort, gezondheidsverklaring en een leuk kittenpakket mee. Ook zijn onze kittens in bezit van een mooie stamboom.

Onze katten krijgen hoogwaardige voeding zoals : Arden grange, Taste of the wild, Nutram, Purizon, Acana, Cats lovers gold, Royal canin en Prins. Tevens krijgen zij natvoer van het merk Almo nature, Schesir en Porta 21. Een groot deel van hun dieet bestaat echter uit rauw vlees : o.a. Carnibest en Bibi. Ons fokprogramma word ondersteund door Dierenkliniek Vrieze te Almere & Dierenartsen Lelystad.