Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.210.83.132 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
30 berichten.
Ronald Dienaar schreef op 17 juli 2021 om 01:41
Ben nog steeds woonachtig. in Limburg en heb mijn Sphynxen nog steeds rondom mij en ik kan je zeggen dat ik aan liefde niet te kort kom O-my-God-I-am naked is absoluut mijn favoriet. Als ik thuis kom wordt er eerst geknuffeld, slaapt in mijn armen en weet ook mijn problemen te delen...geweldige kat..ben je eeuwig dankbaar Cristina dat je hem mij hebt laten adopteren. Zo'n lieve kat..
Imane schreef op 27 juni 2021 om 12:48
Ik heb met veel geduld op de wachtlijst gestaan. Het is misschien moeilijk om langer te wachten op een Sphynxje, maar het is het waard.

Dat omdat ik er zeker van ben dat ze bij Cristina goed verzorgd worden, maar ook dat de “behind the scenes” goed in orde is. De testen, contracten, papieren, het fokbeleid en vooral ook de menselijkheid daarbij zijn voor mij heel belangrijk.

Ik ben blij en dankbaar dat Cristina het vertrouwen in mij had om mij een kittentje van haar cattery te gunnen en ik heb Rhapsody in Blue mei 2021 mogen verwelkomen.

Hij werd thuisgebracht en kreeg een enorm kittenpakket mee. En ze staat nog altijd klaar met tips, advies of gewoon interesse in haar kittens.
Ronald Dienaar schreef op 10 juni 2019 om 11:49
Mooie site geworden Cristina! Woon nu alweer een tijdje in het zuiden des lands samen met de katten. De Sphynxen gaan hartstikke goed. Lekkere knufffels met een gek karakter, nergens bang voor en oergezond. Blij met ze, nog altijd en zal altijd wel zo blijven. Vind het leuk je site weer gevonden te hebben. Groetjes Ronald Dienaar
Elisa schreef op 24 november 2018 om 13:36
Cristina, you made me the happiest person, giving me the opportunity to live with the most beautiful creature on the planet! You are always there for any help or doubt that I have and I love the way you are always tied to every kitten that you raised.
You are able to follow me and my little one, each step, from the very first day till now, with gentleness and a pinch of humour.
You are the best as a breeder but also as a person.

Thank you very much!

Kisses from me and Miss IPA Marbles.
Renate Snoei schreef op 24 november 2018 om 00:15
Hoi Cristina,
Eind augustus 2018 kwam ik gelukkig op jouw website terecht waar ik gelijk een goed gevoel over had. Ik had een vraag of wij (mijn man en ik) eventueel op jou wachtlijst geplaatst konden worden, omdat we reeds 2 sphynxen hadden en er graag eentje bij wilde. Na een nadere kennismaking en wat andere info kon dat gelukkig! Het lange wachten op een kitten kon beginnen!! Na 2 weken nam je contact met ons op dat door omstandigheden er een kitten beschikbaar was gekomen! Ons Wimpie!! Of we interesse hadden, nou dat hadden we!! We konden ons geluk niet op dus gauw een afspraak gemaakt om kennis te maken en de doerak te bewonderen. Uit dat eerste gesprek bleek al dat je enorm bevlogen bent met alles wat met je cattery te maken heeft.
Natuurlijk waren we gelijk dol op ons Wimpie en zou het niet meer zolang duren voordat zij bij ons kon komen wonen. Wat ons ook aansprak is, dat je de kitten persoonlijk komt brengen naar de toekomstige eigenaar, wij hebben dat erg gewaardeerd omdat je in je eigen omgeving rustig vragen kunt stellen over voeding en verzorging. We zullen het maar niet hebben over het fantastische pakket wat we ook kregen bij de plaatsing! Dat was meer dan geweldig! We zijn inmiddels een paar maandjes verder en Wimpie ontwikkeld zich als een geweldig gesocialiseerd kitten waaraan je kunt zien dat het met heel veel liefde is groot gebracht. Daarvoor wil ik je hartelijk bedanken! Cattery v/d Noorderplassen is voor ons een vertrouwd adres gebleken. Lieve Groeten. Renate & Meindert Snoei
Ineke Aldendorff schreef op 23 december 2017 om 13:56
Wat een mooie, duidelijke en informatieve site.
Mocht ik er aan toe zijn (heb nu nog een dementerende sneeuw Bengaal) ga ik zeker contact met je zoeken.
Nanda schreef op 13 oktober 2017 om 19:41
Wat een leuke en informatieve site. Prachtige sphynxen ook, magisch mooi! 🙂

Ik zou zelf ook graag eentje adopteren (wie weet!)
Jessica schreef op 10 juni 2017 om 13:01
Wat een prachtige website. Ik sta te popelen om een spynx kitten bij uw cattery vandaan te halen. Wij kunnen niet wachten, hopelijk komt er snel een nieuw nestje... Groetjes, Jessica en gezin
Yvon van Zwieten schreef op 19 april 2016 om 10:23
Bij toeval kwam ik op je site terecht. Ik heb je meteen als favoriet aangemaakt. Wat een mooie Sphynxen heb je en wat een prachtige verzorgde site.
Ik heb zelf 1 Sphynx dame (een herplaatser) tussen 4 harige types, maar ik hoop in de toekomst nog meer van die blootjes in mijn huis te mogen verwelkomen.
Marieke schreef op 16 maart 2016 om 14:09
Dag Cristina, wat een mooie goed verzorgde website! Het is duidelijk dat jij een kenner bent en echt een hart voor dieren hebt. Ik zag de foto's van jouw katten en werd meteen verliefd op Skin en Hakuna Matata. En wat zie ik even later? Je bent een dekking aan het plannen met hen! Ik denk dat ik eens moet gaan praten bij mij thuis 😉 !
Hartelijke groet, Marieke Hilstra
Vico Kadar schreef op 14 maart 2016 om 20:51
Hoi Cris, het is 1.5 jaar geleden dat ik 2 sphynxjes van je heb overgenomen. Ik weet nog heel goed dat ik wakker werd en ik een berichtje van je kreeg dat Skin ging bevallen...Ik was in alle staten, want dat betekende dat ik eindelijk 2 sphynx babies zou krijgen..... Heb er heel lang over nagedacht en uiteindelijk ben ik bij Cristina terecht gekomen, na een bezoek bij Cristina thuis was ik helemaal om, wat een vrouw en wat is ze goed voor haar katjes, en wat zijn ze mooi, ik zag haar poes Skin en ik was gelijk verliefd. Uiteindelijk heb ik dus 2 kittens van Skin, en ehhhhhh 1 heeft er in het AD gestaan en de ander in de Linda...... Kortom ik heb deze ervaring zo heftig beleefd, ik ben zo verliefd op mn sphynxjes en ben Cristina zo dankbaar voor deze verrijking, kan iedereen sphynx van de Noorderplassen aan bevelen, als je een sphynx wilt, Cristina is the one, ik wil er nog 1 en natuurlijk van sphynx van de Noorderplassen..... Groet Vico.
coba van der werf schreef op 1 februari 2016 om 14:35
Sinds 27 december 2015 woont Autumn Breeze van de Noorderplassen bij mij. Het is een lief en aanhankelijk kitten wat graag speelt en bij je komt liggen. Ik ben heel blij met haar en ze groeit op tot een lieve dame met de rest van mijn groep.
Alex Malek schreef op 10 oktober 2015 om 22:52
Hello Cristina,

What a beautiful website you've got ! I believe breeders like you make a huge difference among those who dedicate themselves to breed such a beautiful breed. Since I´ve started breeding I have inspired myself in you to become such a committed and professional breeder as you are. We can see your love in every single kitten. I´m looking forward to having a kitten from you to my future breeding program. xxx
Tiny Fraiquin schreef op 29 september 2015 om 16:58
Een mooie informatieve en overzichtelijke site.... Complimentjes
Prachtige katten heb je in je bezit en de nakomelingen mogen er ook zijn.
Patricia van Latum schreef op 21 augustus 2015 om 11:07
Hallo Cristina, ik had je al een berichtje gestuurd vanwege het nestje dat je rond 20 september verwacht maar ik heb nog geen reactie van je mogen ontvangen,
groetjes Patricia van Latum
Sabrina van IJzendoorn schreef op 2 augustus 2015 om 20:19
Mocht je op zoek zijn naar een sphynx met een super karakter, die met heel veel liefde en vooral met kennis en zorg de eerste tijd van zijn leven krijgt, ben je bij deze cattery aan het goede adres. Wij zijn altijd met veel enthousiasme, en open armen ontvangen vanaf het begin dat we bij onze kanjer mochten komen kijken. De voorzorg, nazorg en alles wat erbij kwam kijken hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook na 2 jaar nog heel fijn contact met de allerliefste en leukste poezenmama. In de toekomst willen wij waarschijnlijk een herplaatser of misschien nog wel een kitten, zeker ook bij Chris vandaan! Ga zo door en heel erg bedankt ook namens Bailey alias Just Delicious Chokotoff.
Danielle schreef op 2 augustus 2015 om 14:16
Mocht je op zoek zijn naar een kitten uit een goede, schone, betrouwbare sphynx cattery dan ben je bij deze cattery op de juiste plaats! Ik heb inmiddels 3 (!!) prachtige katten bij Cristina geadopteerd (helaas is er 1 inmiddels overleden) Ze zijn alle prima gesocialiseerd, lief en gezond, vanaf hun geboorte groeien ze op in een liefdevolle huiselijke sfeer, dit zul je zeker merken na adoptie, de katjes zijn superlief, ondeugend en nergens bang voor Cristina is ook na plaatsing van haar kittens zeer betrokken en je kan altijd met vragen of evt problemen bij haar terecht 🙂
Kortom...deze cattery is TOP
Groetjes, Danielle
Lisa schreef op 18 juli 2015 om 20:34
Hoi Cris, van ons ook even een berichtje. We zijn nog steeds zo blij met onze Beau. Met hoe jij met je dieren omgaat en je cattery runt. Ook heb je mij veel geleerd en staat nog altijd klaar voor vragen etc. Met andere woorden je bent gewoon een topper! Ga zo door. Dikke kus Lisa
Inge & Calvin schreef op 15 juli 2015 om 19:34
Hoi Cristina! Zoals al gezegd, super mooie lay-out. Ook nog altijd ontzettend blij met Calvin die we vorig jaar bij jou gevonden hebben 🙂 Het was een wolk van een kitten en nog iedere dag genieten we van hem. Ook super blij met alle aandacht en interesse die jij hebt voor je kittens zelfs nadat ze al lang het nestje hebben verlaten. Kan nog altijd met vragen bij jou terecht! Echt super 🙂
Renate schreef op 15 juli 2015 om 18:27
Beste Cristine, voor ons ben jij de beste Sphynx cattery. Je hebt prachtige dieren, fokt ze niet kapot, houdt altijd rekening met hen. Ja, dan ben jij in mijn ogen een fantastische cattery. Wij zijn erg trots dat we drie van jouw kittens mochten hebben. Dank je wel.
kris schreef op 15 juli 2015 om 15:38
hoi cris
wat een prachtige website en super mooie foto's staan erop 🙂
Angelique schreef op 15 juli 2015 om 09:26
Hoi Cris mooie website is het geworden.
Groetjes Angelique
ilona van broekhoven ( mama van Harry) schreef op 15 juli 2015 om 07:13
Wat een supermooie site!! Wij zijn trots.
Hildeke schreef op 14 juli 2015 om 21:50
Heel mooi gedaan je nieuwe website, mijn Waxitje staat er ook in. Dat er nog veel mooie kittens mogen komen !!!
claudia schreef op 14 juli 2015 om 20:34
Wat een mooie nieuwe website!

We kijken er erg naar uit dat Voodoo bij ons komt wonen! Tot over 2 weekjes!
Sjeba Slot schreef op 14 juli 2015 om 20:16
Overzichtelijke website geïllustreerd met prachtige dieren.
Astrid van der Gronden schreef op 14 juli 2015 om 14:08
Lieve Cristina, wat een mooie website.
Veel Informatie, duidelijk en overzichtelijk! Gewoon goed zoals jij goed bent voor je kattenkindjes, en goed bent voor alle zorgen voor en na.
Wij hebben zoveel plezier en liefde van Jip ( Jean Paul Gaultier ) en hebben het geluk dit mooie ventje uit jouw verzorgde en liefdevolle cattery komt …
Ik wens dat er nog vele nestjes van zulke geweldige sphynxen geboren zullen worden bij jou, en dat het ras maar tot in eeuwigheid mag voortbestaan …

Veel geluk en liefde voor jou en alles waar jij zo van houd
Marian schreef op 14 juli 2015 om 12:16
Wonderful home site Cristina
You have so good locking cats.

Big Hug to you and your beautiful cat's
Rene en Svetlana schreef op 13 juli 2015 om 21:03
Gefeliciteerd met je mooie nieuwe website.
Ziet er geweldig uit ook hele mooie foto's van alle katten en kittens.

Groetjes Sphynx cattery Philippopolis
Cristina schreef op 12 juli 2015 om 16:16
Welkom bij ons nieuwe gastenboek.
Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.

Welcome to our guestbook.
I would love it, when you leave a message for us.